Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rizespor'un Süper Lig'e çıkışını kutladı


Çaykur Rizespor'un Süper Lig'e Yükselmesi Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarafından Kutlandı


Spor Toto 1. Lig'in 38. haftasında Çaykur Rizespor, evinde Altınordu ile 0-0 berabere kalarak Süper Lig'e yükseldi. Bu önemli başarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da kutlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Çaykur Rizespor'un Süper Lig'e yükselmesini tebrik etti. Paylaşımında "Spor Toto Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor'u, taraftarını ve tüm Rizespor camiasını tebrik ediyorum. Şehrimize hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

Çaykur Rizespor'un Süper Lig'e çıkması, kulüp taraftarları ve Rizespor camiası için büyük bir sevinç kaynağı oldu. Bu başarı, takımın uzun süren emekleri ve mücadelesiyle elde edildi. Çaykur Rizespor, önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele etme fırsatını elde ederek şehre gurur ve heyecan yaşatacaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tebrik mesajı, Çaykur Rizespor'un başarısını bir kez daha vurgulayarak, kulüp ve taraftarları için büyük önem taşımaktadır. Süper Lig'deki yeni sezon öncesinde Çaykur Rizespor'un hazırlıklarını sürdürdüğü bu dönemde, taraftarlar ve camia büyük bir heyecanla gelecek maçlara odaklanmış durumdadır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu